The smart Trick of خواص میوه عناب خشک That Nobody is Discussing

میوه عناب که آن را به اسم خرمای چینی یا خرمای سرخ هم می‌شناسند، میوه بومی جنوب آسیا است اما محبوبیت جهانی دارد.

پیشنهاد میکنیم برای آشنایی با انواع چربی خون به مقاله مربوطه مراجعه نمایید.

فلاونوئیدها، کاروتن، بتا‌توکوفرول و آنتوسیانین‌ها نیز به طور سرشار در عصاره عناب وجود دارد. همچنین این میوه غنی از ماده‌ای به نام تانن است که دارای خواص ضد‌التهابی بوده و به لخته شدن خون کمک می‌کند.

در این مقاله از گهواره قصد داریم بگوییم خواص عناب خشک چیست و چطور می‌توانید از فواید آن بهره‌مند شوید.

علاوه بر خاصیت عناب برای کبد چرب این میوه به عملکرد کلیه نیز کمک می‌کند.عناب باعث افزایش ادرار میشود، همچنین مجاری ادرار را گشاد میکند، در بیماری‌های کلیوی از جمله کسانی که مشکل در دفع سنگ‌های کلیه دارند ، موجب دفع سنگشان میشود.

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره ارتباط عناب و دیابت مقاله خواص عناب برای دیابت را مطالعه کنید.

پالپ (تکه‌های نرم) این میوه سرشار از مواد مغذی گیاهی بوده و می‌تواند به عنوان یک غذای فراسودمند محسوب شود. عناب به دلیل ترکیبات غنی خود دارای خواص ضد‌سرطانی، آنتی‌اکسیدانی، ضد‌التهابی، محرک سیستم ایمنی، ضد‌چاقی، محافظت از دستگاه گوارش و کبد بوده و در درمان بسیاری از بیماری‌ها مورد توجه است.

از دیگر خواص عناب می‌توان به تصفیه خون و دفع سموم بدن اشاره کرد.همچنین گیاه عناب از بروز مشکلات قلبی جلوگیری می‌نماید و در موارد مراقبت‌ها و درمان‌های پوست، عناب سبب روشنی پوست می‌شود.

مقاله بعدی خواص زردآلو و برگه زردآلو – تازه و خشک شده – طبع و جدول ارزش غذایی

عناب به دلیل دارا بودن خواص جوشانده عناب خشک آنتی اکسیدان زیاد یکی از بهترین مواد طبیعی برای تقویت عملکرد کبد محسوب می‌شود. علاوه بر درمان کبد چرب، عناب به طور کلی دارای خواص زیادی برای کبد است.

در ادامه خواص دمنوش عناب برای کبد چرب، لاغری، بی خوابی، استرس، تقویت سیستم ایمنی، سرفه و سرماخوردگی را خواهید خواند.

عناب را «خرمای قرمز» و «خرمای چینی» نیز می‌نامند. رویشگاه اصلی این درخت به درستی مشخص نیست ولی چنین تصور می‌شود که خاستگاه طبیعی آن به نظر در آسیای جنوبی  بین لبنان، جنوب غرب افغانستان، شمال هن ، شبه جزیره کره و جنوب و مرکز چین است و خراسان جنوبی را قطب تولید عناب کشور ایران می‌دانند.

این اسیدهای چرب، به خصوص پالمیتولئیک اسید، به کارکرد اسید چرب امگا ۶ کمک می‌کنند.

میوه عناب که دارای خواص دارویی بسیار زیادی است، در ابتدا سبز و گرد بوده و پس از رسیدن به رنگ قرمز درآمده، زیتونی شکل و چروک می‌شوند.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *